top of page

FAQ

Is jullie werking volledig gratis?

Voor onze wekelijkse activiteiten betaal je geen lidgeld! Enkel voor grotere activiteiten (bv. kamp en weekend) moet je inschrijvingsgeld betalen. 

Moet je een uniform dragen in deze jeugdbeweging? 

Neen, dat is zeker niet nodig! Je mag in je gewone kleren komen. Je kan wel een trui van ons kopen (voor 20 euro), maar dit is volledig vrijblijvend. 

Hebben al jullie activiteiten te maken met EHBO?

Neen, enkel op ons EHBO-kamp (in de paasvakantie) worden er echt lesjes gegeven! Voor de rest spelen wij gewoon spelletjes zoals elke andere jeugdbeweging. 

Is mijn kind verzekerd wanneer het naar jullie activiteiten komt? 

Ja, zolang jouw kind de kortste route van en terug naar huis neemt is hij/zij verzekerd! Tijdens de activiteiten is jouw kind verzekerd tegen letsels, maar niet voor materiële schade (bv. kleren die scheuren). 

Wanneer kan mijn kind starten met het JRK?

Wanneer jouw kind maar wil! Spring gerust eens binnen tijdens één van onze wekelijkse activiteiten (elke zaterdag van 18u00 - 20u00). De leiding staat steeds klaar om je alle informatie aan te bieden die je nodig hebt! 

Bij wie kan ik terecht met vragen? 

Je mag altijd iemand van de leidingsploeg aanspreken tijdens een activiteit. Zit je thuis met vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar jrkkasterlee@hotmail.com 

Neem je liever contact op met onze verantwoordelijke of adjunct-verantwoordelijke? 

Dat kan! 

  • Verantwoordelijke (Maarten Janssens): 0473/ 34 95 82

  • Adjunct-verantwoordelijke (Lotte Janssens): 0471/21 64 10

  • Adjunct-verantwoordelijke (Eleya Adriaensen): 0493/98 21 25

bottom of page